O însoțitoare de bord a avut parte de un incident rușinos

O însoțitoare de bord a avut parte de un incident rușinos

O însoțitoare de zbor a companiei aeriene American Airlines a avut parte de un incident rușinos, care s-a încheiat însă cu bine pentru ea.


Maddie Peters se afla la bordul unui zbor din Phoenix spre Dallas, cînd a vărsat din greșeală o tavă cu băuturi, printre care și cafea, pe unul dintre pasageri. Doar că nu era vorba despre un pasager oarecare, ci chiar despre CEO-ul companiei American Airlines.


Într-o postare publicată pe contul său de Instagram, Maddie Peters a povestit întreaga întîmplare:


„CEO-ul nostru, Doug Parker, se afla la bordul zborului meu. Serveam băuturi în timpul îmbarcării în cabina pentru clasa I. Aveam o tavă plină cu băuturi în brațe, cînd pasagerul din fața mea s-a oprit brusc pe culoar și s-a întors. A dat peste tavă, iar băuturile au zburat.


Ghici pe cine au aterizat? Jumătate dintre ele au ajuns pe mine, iar cealaltă jumătate în poala lui Doug. Mi-a venit să intru în pămînt de rușine. Îmi doream să mor chiar atunci, chiar acolo. Mă întrebam dacă mai sînt încă angajata companiei în momentul acela. Încă mai sînt puțin traumatizată de cele întîmplate.


Doug a venit însă la mine mai tîrziu, am stat puțin de vorbă și am rîs de incident tot restul zborului. Cînd a coborît din avion mi-a spus că nu mă va uita niciodată, presupun că e un lucru bun, nu?


Cei mai mulți oameni nu întîlnesc niciodată CEO-ul companiei pentru care lucrează, cu atît mai puțin să le facă duș cu băuturi. Însă este o poveste prea bună ca să nu o împărtășesc. Se mai întîmplă și accidente”, a scris însoțitoarea de zbor.


Un purtător de cuvînt al companiei American Airlines a declarat că a fost vorba despre un incident mic, pe seama căruia toată lumea doar a rîs.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load