TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O gară din Budapesta va fi închisă timp de două săptămîni

O gară din Budapesta va fi închisă timp de două săptămîni

Gara de Est (Keleti) din Budapesta se închide pentru mentenanţă timp de două săptămîni, începînd de luni, 13 mai. Trenurile vor fi redirecţionate către şi dinspre alte staţii din capitala Ungariei, iar autobuzele vor înlocui unele servicii.

Compania feroviară de stat MÁV coordonează modificările traseelor împreună cu Centrul de Transport Public din Budapesta (BKK), pentru a se asigura că pasagerii pot efectua transferuri pentru a ajunge la destinaţie. Biletele de tren şi abonamentele vor fi valabile pe anumite linii de tramvai.


MÁV îşi informează pasagerii despre schimbări cu anunţuri şi online, precum şi cu ajutorul aplicaţiei smartphone Vonatinfo.

În cele două săptămîni, calea ferată va fi reabilitată pe întreaga reţea a staţiei, a anunţat MÁV. Platformele de pasageri vor avea un nou trotuar de asfalt pe întreaga lungime. Alte lucrări de întreţinere vor fi efectuate pe reţeaua de linii aeriene a întregii staţii, inclusiv la dispozitivele de siguranţă, sursa de alimentare şi iluminatul. Va fi instalat un nou panou de informaţii LED pentru pasageri. Vechile chioşcuri vor fi dezmembrate, iar băncile, coşurile de gunoi şi semnele de informare a pasagerilor vor fi înlocuite.

Aproximativ 160.000 de pasageri cu bilete şi 11.000 de pasageri cu abonamente folosesc staţia Keleti în timpul unei perioade tipice de două săptămîni, potrivit estimărilor oficiale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load