O fotografie cu Nicolas Sarkozy și Carla Bruni a stîrnit un val de ironii

O fotografie cu Nicolas Sarkozy și Carla Bruni a stîrnit un val de ironii

Săptămînalul Paris Match, a fost acuzat că "a retuşat" fotografia publicată pe coperta numărului său din această săptămînă, în care fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy pare să fi crescut în mod miraculos şi să fi devenit mai înalt decît soţia lui, Carla Bruni,


Revista a emis comunicat în care a explicat, că renumita cîntăreaţă şi model se afla în acel moment cu o treaptă mai jos pe scară decît soţul ei, informează DPA şi AFP. 


"A crescut fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy în mod miraculos şi a devenit dintr-o dată mai înalt decît soţia lui, Carla Bruni?", se întreabă jurnaliştii de la DPA, citați de Agerpres. 


Fotografia cuplului, publicată pe coperta numărului din această săptămînă a revistei Paris Match, a declanşat un val de ironii şi declaraţii amuzante pe internet, joi, întrucît Sarkozy, care este prezentat braţ la braţ cu soţia lui în acea imagine, pare mai înalt decît partenera lui de viaţă. 


În realitate, lucrurile stau complet invers: Carla Bruni este mult mai înaltă decît Nicolas Sarkozy, reamintesc jurnaliştii de la DPA. 


Pe internet, utilizatorii reţelelor de socializare au început să vorbească despre "un miracol", iar unii dintre ei s-au întrebat dacă nu cumva acea fotografie a fost retuşată."Nicolas Sarkozy nu a fost retuşat pentru a părea mai înalt decît Carla Bruni pe coperta ediţiei Paris Match din această săptămînă", au declarat reprezentanţii revistei franceze într-un comunicat publicat pe site-ul acesteia. 

Alţi internauţi au avansat tot felul de scenarii amuzante - "Sarkozy stătea pe o scăriţă" sau "Sarkozy purta pantofi cu tocuri înalte"- pentru a explica această inversiune de înălţime. 


"Unora li s-a părut uimitor să îl vadă pe Nicolas Sarkozy mai înalt decît soţia lui, Carla Bruni", recunosc editorii de la Paris Match, care au dezvăluit că în timpul acelei sesiuni fotografice, organizată la sfîrşitul lunii iunie, fostul cuplu prezidenţial al Franţei a fost fotografiat în mai multe locuri din reşedinţa sa din Paris, dar "mai ales pe treptele situate în exteriorul" clădirii. 


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


"Nicolas Sarkozy se afla, în imaginea cea a fost aleasă pentru copertă, cu o treaptă mai sus decît aceea pe care stătea soţia lui", au explicat editorii de la Paris Match. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load