O fetiță de 4 ani a primit răspuns după ce a aruncat în mare o sticlă cu mesaj

O fetiță de 4 ani a primit răspuns după ce a aruncat în mare o sticlă cu mesaj

Taylor Powell, o fetiță de patru ani din Marea Britanie, a avut plăcuta surpriză să descopere că un mesaj pus într-o sticlă și aruncat în apă, în Spania, a primit răspuns tocmai din Rusia, trei săptămîni mai tîrziu.


Taylor a fost cu părinții ei într-o vacanță în Spania. Cînd era pe plaja Santa Susanna, din apropiere de Barcelona, copila s-a gîndit să arunce în apă o sticlă cu un mesaj special. A pus o poză cu ea și datele de contact ale tatălui ei.


„Dacă găsești acest mesaj, te rog răspunde-mi cu numele țării tale și cu o poză!”, a scris fetița, potrivit The Sun. După 20 de zile, Ritchie, tatăl micuței, a primit un mesaj pe telefon de la un cuplu din Moscova, Sasha și Alex, care i-au spus „From Russia with love” („Din Rusia, cu dragoste” – traducere).


„Taylor a fost entuziasmată că a primit un mesaj tocmai de la Moscova”, a spus tatăl fetiței. Tatăl le-a cerut celor care au trimis răspunsul o dovadă, iar aceștia au trimis un screen-shot cu poziționarea lor în respectivul moment. Adrian New, un expert în apele pămîntului, a explicat că era posibil ca sticla să ajungă din ocean, apoi să ajungă în Marea Baltică și, de aici, înspre Rusia, dar călătoria ar fi trebuit să dureze mai mult de 20 de zile.


Mulți cititori au spus că acel cuplu de ruși din Moscova au fost, probabil, în excursie în Spania în această perioadă, au găsit întîmplător sticla în apă și, cînd au ajuns acasă, au trimis mesajul.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load