O femeie și-a clonat cîinele care i-a fost alături 17 ani

O femeie și-a clonat cîinele care i-a fost alături 17 ani

O femeie din China nu a suportat despărțirea de animalul ei de companie, care i-a fost alături 17 ani și a murit. Așa că s-a decis să-l cloneze.


Tînăra a plătit 56.000 de dolari pentru o “copie” fidelă a prietenului necuvîntător care s-a stins.


Stăpîna este încîntată de rezultat - spune că puiul se mișcă și latră precum cel cu care împarte “zestrea” genetică.


Căţeluşul adorabil tocmai îşi face intrarea în noua lui familie. Nini, în vîrstă de două luni, este copia fidelă a fostului patruped al stăpînei. Tînăra nu a suportat despărţirea de Nini Senior, alături de care a trăit 17 ani. Cînd cîinele s-a îmbolnăvit şi a devenit clar că nu mai are mult de trăit, femeia a apelat la o companie care se ocupă cu clonarea animalelor.


Căţeluşul clonat s-a acomodat rapid cu noua lui stăpînă, care avea pregătite pentru el o colecţie de jucării şi garderoba lui Nini Senior. Pe femeie o podidesc şi acum lacrimile cînd îşi aminteşte de căţeluşul care s-a stins.


Cîinele clonat are aceleaşi date biologice precum “originalul” - de pildă, culoarea blănitei şi forma corpului. Însă caracteristicile dobîndite nu pot fi “copiate”. Dar unele obiceiuri sînt determinate genetic, ceea ce explică, probabil, de ce Nini cel mic s-a dus “glonţ” la jucăriile predecesorului. Şi s-a repezit, fără să stea pe gînduri, spre stăpîna lui.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load