COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O femeie din SUA a folosit un uscător de păr pentru a-i păcăli pe șoferii vitezomani

O femeie din SUA a folosit un uscător de păr pentru a-i păcăli pe șoferii vitezomani

O femeie din statul american Montana a găsit o modalitate inedită pentru a-i face pe șoferi să nu mai circule cu viteză mare. S-a așezat pe un scaun lîngă șosea și i-a „amenințat” cu un uscător de păr care arată precum un pistol radar.

Patti Baumgartner, o bunică din orașul american Polson, a povestit că este nemulțumită că șoferii circulă cu viteză în cartierul în care locuiește, relatează abc7.com.

Mulți oameni se plâng că nu se pot plimba sau să meargă cu bicicleta. Nici n-aș încerca să mă plimb cu bicicleta pe aici.

Femeia a luat atitudine și s-a așezat pe un scaun lîngă șosea „înarmată” cu un uscător de păr pentru a-i păcăli pe șoferii vitezomani că ea îi prinde cu radarul.


Fiul ei, Tim, a fotografiat-o în acțiune și a trimis imaginea polițiștilor pe Twitter, pentru a atrage atenția despre problema șoferilor care circulă cu viteză în zonă.

Patti Baumgartner a spus că a făcut acest gest pentru siguranța nepoților ei. După ce au aflat despre inițiativa ei, reprezentanții Poliției locale i-au oferit titlul onorific de „polițist al statului” și i-au oferit în dar o pălărie precum cea purtată de ofițeri.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load