COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O femeie a ieşit la plimbare cu o ţestoasă și a fost amendată cu 400 de euro

O femeie a ieşit la plimbare cu o ţestoasă și a fost amendată cu 400 de euro

O femeie de 60 de ani din Roma a fost amendată luni cu 400 de euro după ce le-a spus poliţiştilor că a ieşit din casă ca să-şi scoată ţestoasa la aer, informează AFP.

"Carabinierii din cartierul Centocelle (...) au amendat o femeie de 60 de ani surprinsă în afara domiciliului fără un motiv justificat", în ciuda măsurilor de izolare în vigoare pentru combaterea răspîndirii virusului, a anunţat marţi biroul de presă al forţelor de ordine într-un comunicat.

Femeia, care ''se plimbă pe jos împreună cu o broască ţestoasă'' ''a oferit o explicaţie bizară, spunînd că a ieşit din casă ca să-şi scoată ţestoasa la plimbare''.


Explicaţia nu a convins patrula de carabinieri care i-au emis o amendă de 400 de euro, a precizat telefonic pentru AFP maiorul Nunzio Carbone, scrie Agerpres.

Un număr record de amenzi a fost înregistrat în Italia luni, a doua zi de Paşte. Dintre cele 252.148 de controale, 16.545 s-au soldat cu amenzi pentru nerespectarea regulilor care limitează deplasările, reprezentînd o creştere de 20,2% în comparaţie cu Duminica Paştelui (13.756 de amenzi).

Potrivit datelor publicate de Ministerul de Interne, duminică şi luni, au fost verificate 465.713 de persoane, dintre care 30.301 nu au respectat restricţiile impuse de autorităţi adică un procent de 6,5%, în comparaţie medie cuprinsă între 3% şi 4% în timpul săptămînii.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load