TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O femeie a găsit cu mesaj vechi de 50 de ani ascuns într-o sticlă

O femeie a găsit cu mesaj vechi de 50 de ani ascuns într-o sticlă

O locuitoare a orașului New York a găsit un mesaj ascuns într-o sticlă, lansat acum 47 de ani. Acest lucru a fost comunicat de către portalul informațional UPI.

Potrivit dnei Susan Hennes în vîrstă de 75 de ani, ea a observat sticla de bere Grolsch cu o scrisoare înăuntru atunci cînd se plimba pe plajă. În mesaj scria că este o parte a unui experiment științific efectuat în 1972 de către elevii școlii „William Floyd” de la Long Island. De asemenea, se mai pomenea că cel care o va găsi va primi 50 de dolari, însă reprezentanții școlii consideră că elevii au scris acest lucru în glumă.


Doamna a luat legătura cu o prietenă care muncește în această instituție de învățămînt în calitate de paznic și a rugat-o să o prezinte fostului profesor de istorie naturală William Kiriazis care ar putea dirija cu acest experiment în acea perioadă.
Hennes intenționează să se întîlnească în viitorul apropiat cu Kiriazis ți actualul profesor de istorie naturală Christine Rosado ca să discute rezultatele experimentului și a le arăta elevilor.

La 22 iunie s-a comunicat că un australian a găsit în nisip o sticlă cu un mesaj scris acum 50 de ani de către un băiat din Marea Britanie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load