O femeie a găsit 7.000 de dolari într-o haină second-hand

O femeie a găsit 7.000 de dolari într-o haină second-hand

Un bărbat din statul american Indiana a donat o haină la un magazin de îmbrăcăminte second-hand din orașul Valparaiso, fără se mai verifice conținutul buzunarelor.


Jennifer Kimes, angajată a magazinului Plato's Closet, verifica hainele donate recent cînd a găsit ceva neașteptat într-un bunzunar, informează ABC News.


"Cîteodată găsești gumă de mestecat, o fotografie sau o listă de cumpărături", a declarat Kimes pentru stația ABC din Chicago.


De data aceasta, femeia a găsit un teanc de bani. Erau doar bancnote de 100 de dolari, iar cînd a numărat banii a descoperit că găsise 7.000 de dolari.


"Inițial, m-am speriat", a spus Jennifer Kimes, însă apoi a pus banii într-un loc sigur și a chemat-o pe proprietarea magazinului, Tammy Wendland. Ulterior, bărbatul care donase haina a fost contactat și a primit întreaga sumă înapoi.


Bărbatul le-a spus că a ascuns banii în haină, dar că uitase exact unde i-a pus. "A fost extrem de recunoscător, era copleșit", a povestit Jennifer despre momentul în care bărbatul și-a primit banii.


Nu a existat o recompensă, însă proprietara magazinului a spus că s-a simțit bine doar să îi poată returna omului economiile.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load