COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O femeie a dansat în fața unui leu la Grădina Zoologică din Bronx (VIDEO)

O femeie a dansat în fața unui leu la Grădina Zoologică din Bronx (VIDEO)

O femeie a făcut un gest nebunesc sîmbătă. A sărit un gard de la Grădina Zoologică din Bronx și a intrat în spațiul destinat leului.

Pe imagini se vede că femeia nu s-a temut niciun moment de teribila fiară, nici când aceasta a făcut cîțiva pași în direcția ei. Nu se știe cum a ajuns femeia acolo și cît timpa petrecut pe teritoriul leului.

Mai mult, pe filmare se aud voci de copii, care au asistat la această scenă incredibilă. Femeia putea fi ucisă în orice moment de leu. Ea a efectuat chiar și cîteva mișcări de dans în fața animalului, a notat CNN. Nu se știe nici cum a ieșit de acolo.


N-a fost dezvăluită nici identitatea ei. Imaginile au fost filmate sîmbătă, dar au fost postate abia marți. Poliția n-are deocamdată niciun indiciu.

„Această acțiune a fost o încălcare gravă a legilor, o acțiune care s-ar fi putut solda cu rănirea sau chiar moartea femeii”, au spus cei de la Grădina Zoologică din Bronx, NewYork (SUA).

„Barierele și regulile sînt făcute ca atât oamenii cît și animalele să se afle în siguranță. Avem toleranță zero față de încălcarea regulilor”, au mai spus reprezentanții grădinii zoologice. Leul s-a uitat curios la respectiva femeie, dar n-a atacat-o.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load