COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O femeie a ajuns după gratii din cauza unei cauze neînțelese

O femeie a ajuns după gratii din cauza unei cauze neînțelese

Shelley Luther, patroana unui salon de coafură din Dallas, Texas, care a refuzat să pună lacătul pe ușă după ce a fost decretată carantina și toate afacerile nonesențiale au fost închise, a ajuns după gratii, scrie BBC.

Judecătorul a condamnat-o pe Shelley la o săptămînă de închisoare și la plata unei amenzi contravenționale de 7.000 de dolari pentru încălcarea prevederilor legale. Magistratul a declarat că femeia ar fi scăpat nepedepsită, dar și-ar fi cerut scuze și și-ar fi închis salonul pentru restul perioadei de carantină. Însă ea a refuzat și a sfidat Curtea.

Vă contrazic, nu sînt egoistă, am luat decizia de a ține salonul deschis pentru a-mi putea hrăni copiii, nu din egoism. Am angajați care merg la culcare flămînzi, pentru că din puținul pe care-l au preferă să-și hrănească copiii.


Judecătorul Eric Moyé i-a replicat că legea se aplică, nu se discută și i-a pus în vedere că pentru fiecare zi de carantină în care continuă să-și țină salonul deschis va primi o amendă de 500 de dolari.

Pe 25 aprilie, Shelley Luther a luat parte la un protest prin care se cerea ridicarea restricțiilor și repornirea economiei. Acolo, femeia a fost filmată rupînd ordinul de închidere a salonului pe care-l primise.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load