O farsă pe YouTube l-a trimis la răcoare pentru 15 luni

O farsă pe YouTube l-a trimis la răcoare pentru 15 luni

Un vlogger renumit cu numele Kanghua Ren a fost condamnat la 15 luni de închisoare și o amendă de 20.000 de euro. Subiectul penalităților a fost o farsă pe care a postat-o pe YouTube la începutul lui 2017.


Clipul postat în ianuarie 2017 de către vloggerul ReSet (Kanghua Ren) a devenit viralonline pentru o serie de motive greșite. Mulți au criticat gestul macabru al youtuber-ului amator de vizualizări. Pe o stradă din Barcelona, tînărul de 19 ani, la momentul respectiv, a dat unui om al străzii un Oreo sigilat.


Gestul aparent nevinovat a avut consecințe foarte neplăcute pentru săracul om, cînd acesta și-a dat seama că biscuitele avea în mijloc o cantitate substanțială de pastă de dinți pe care a înghițit-o. Departe de a fi primul vlogger care face un gest macabru online, Kanghua Ren nu a știut nici să-și ceară scuze. ”Poate m-am dus prea departe, dar dacă privești partea pozitivă, asta îl va ajuta să-și curețe dinții. Cred că nu i-a mai curățat de cînd a devenit sărac.”, a declarat ReSet în clipul devenit viral pe YouTube.


Trecînd peste faptul că starea de sănătate a bărbatului putea avea foarte mult de suferit după farsa tînărului inconștient, aproape că a avut noroc pentru că doar a vomitat. Într-un interviu acordat celor de la NewsWeek, bărbatul a afirmat că niciodată nu a fost tratat atît de malițios de cineva.


Ren a fost condamnat în urmă cu cîteva zile la 15 luni de închisoare și la plata unei amenzi de 20.000 de euro. Conform celor de la The New York Times însă, sînt șanse foarte mari să nu petreacă nicio zi după gratii, din cauza modului în care sînt văzute crimele fără violență în tribunalele din Spania. Pe de altă parte însă, cel v-a costa mai mult pe tînărul vlogger, este obligativitatea de a-și închide canalul de YouTube și toate conturile pe rețele sociale pentru următorii cinci ani.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load