TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O farsă cu coronavirus a provocat panică într-un metrou din Moscova (VIDEO)

O farsă cu coronavirus a provocat panică într-un metrou din Moscova (VIDEO)

Un tînăr pus pe șotii a provocat panică într-un metrou din Moscova după ce, purtînd o mască medicinală, a simulat simptomele unei infecții cu virusul ucigaș din China.

Întreaga scenă a fost filmată și postată pe rețelele de socializare din Rusia. Clipul a fost atribuit un blogger rus cunoscut pentru farsele sale, „Kara.prank”, scrie The Moscow Times.

Între timp, farsorul a fost reținut de polițiști. Purtătoarea de cuvînt a Poliției, Irina Volk, a declarat agenției Interfax că autoritățile sînt acum pe urmele complicilor blogger-ului.


Blogger-ul – identificat de unele surse media ca purtînd numele Karomat Dzhabarov – s-ar putea cu o pedeapsă de pînă la cinci ani în spatele gratiilor, sub acuzația de huliganism.

Peste 100 de persoane au murit luni din cauza îmbolnăvirii cu coronavirus, iar numărul total al deceselor a depăşit 1.000, conform CNN. În China sînt peste 42.600 de cazuri de îmbolnăvire.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat luni că răspîndirea cazurilor de infecţii cu coronavirus între persoane care nu au fost în China ar putea fi „scînteia care devine un incendiu mai mare”, iar oamenii nu trebuie să permită ca epidemia să scape de sub control.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load