TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O ceartă între soţi s-a încheiat cu un cîștig de sute de mii de dolari

O ceartă între soţi s-a încheiat cu un cîștig de sute de mii de dolari

Cearta dintr-o familia australiană s-a încheiat cu un mare noroc la loterie.

Despre aceasta informează portalul informaţional UPI. Nişte amatori de jocuri de noroc din Albany, Australia de Vest, au povestit că mereu au cumpărat un bilet de loterie Saturday Lotto pentru ambii. Cu toate acestea, în acea zi, soţii s-au certat și au decis să joace fiecare de sine stătător.

„Am observat că soțul meu a cumpărat biletul Saturday Lotto, așa că m-am dus să verific rezultatele obținute", spune soția. Potrivit ei, ea a mers la centrul comercial pentru a afla rezultatele jocului și printre altele şi-a mai cumpărat un de bilet loterie Wednesday Lotto.


„De obicei, eu nu particip la această loterie“, a spus australiana. Biletul cumpărat din întîmplare a adus familiei un cîştig în valoare de 717.5 mii de dolari. Cîștigătorii nu au comentat ce vor cumpăra din aceşti bani.

La începutul lunii martie presa a scris despre o femeie de vîrsta a treia din statul american Delaware, care şi-a încercat pentru prima oară norocul într-o loterie, cîştigînd 40 de mii de dolari.

Doamna de 83 de ani a spus că nu a participat niciodată la loterii. Vroia să-și schimbe obiceiul cînd a observat un bilet de loterie în magazin.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load