COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O americană a început să jefuiască case după ce a cîștigat la loterie

O americană a început să jefuiască case după ce a cîștigat la loterie

În statul Michigan (SUA) au fost arestați cîștigătorii loteriei, suspectați de o serie de furturi. Acest lucru a fost relatat de Mlive.com.

Hoții acționau în Michigan de la începutul lunii iunie. Peste zece de furturi prin spargere au avut loc în Comitatul Bay, încă cîteva – în comitatele vecine. Poliția a remarcat stilul specific criminalilor – aceștia întotdeauna pătrundeau în case în orele zilei atunci, cînd stăpînii lipseau.

La 29 august poliția a primit un apel privind următorul furt. În curînd asistenții șerifului au observat un SUV asemănător celui din descrierea martorilor. În mașină se aflau două persoane: Stephanie Harvell în vîrstă de 28 de ani și soțul ei, Mitchell Arnswald, în vîrstă de 29 de ani. În cadrul percheziției asupra lor au fost găsite lucrurile furate.


Stephanie Harvell și Mitchell Arnswald au fost plasați în arest, fiind acuzați de pătrundere în casă și păstrarea uneltelor necesare pentru spargere. Ei nu au putut să depună cauțiunea stabilită de judecător și au rămas după gratii.

Acum trei ani Stephanie Harvell a cîștigat la loterie 500 mii de dolari.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load