COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nuntă pe timp de pandemie: Invitații au dansat la 1,5 m distanţă

Nuntă pe timp de pandemie: Invitații au dansat la 1,5 m distanţă

Poliţia a lăsat pînă la 30 de invitaţi să sărbătorească o nuntă în weekend, în ciuda regulilor de distanţare socială. Opoziţia din Australia cere o explicaţie guvernului Daniel Andrews.

David Southwick, purtătorul de cuvînt al poliţiei de stat al Coaliţiei, a declarat că „Au fost puse în aplicare norme de distanţare socială pentru a proteja comunitatea de COVID-19 şi trebuie respectate de toată lumea. Ofiţerii au spus că petrecerea poate continua atît timp cît oaspeţii păstrează 1,5 metri distanţă între ei şi se limitează la grupuri de 5. S-au adunat doar la poza de grup”, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

„Nu pot exista lacune atunci când vine vorba de siguranţa noastră, iar guvernul Andrews trebuie să explice de ce acest eveniment a fost lăsat să meargă înainte”, spune unul dintre adversarii politici ai lui Andrews.


Poliţia din Victoria are obligaţia să aplice direcţiile de distanţare socială şi poate da amenzi de până la 1.652 dolari pentru persoane fizice şi 9.913 dolari pentru întreprinderi.

Decizia de a permite că nunta să continue a stârnit mii de comentarii în online. Oamenii care au fost nevoiţi să îşi anuleze nunta sau să facă înmormîntări cu un număr redus de persoane şi-au exprimat dezamăgirea.

Restricţiile anunţate de premierul Scott Morrison pe 24 martie limitau nunţile la 5 persoane: mireasă, mire, preot şi doi martori.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load