COVID-19 în MOLDOVA

Nunta fabuloasă a moștenitoarei unui imperiu (FOTO)

Nunta fabuloasă a moștenitoarei unui imperiu (FOTO)

Moștenitoarea imperiului mediatic Hearst, Amanda Hearst a purtat cinci rochii de mireasă de designer pentru nunta ei cu cineastul Joachim Ronning, care a ținut un weekend întreg.

Mireasa în vîrstă de 35 de ani – care este co-fondator al retailerului de modă sustenabil Maison de Mode – s-a căsătorit cu Joachim Rønning la renumitul castel al stră-străbunelui său, mogulul William Randolph Hearst din San Simeon, California.

Pentru început, cuplul a sărbătorit organizând o cină de repetiție, la care Amanda a purtat o minunată rochie Viktor și Rolf Soir, pe care a accesorizat-o cu o gentuță prețioasă în formă de castel.


La ceremonia principală, Amanda a purtat o rochie de bal cu umerii goi, Oscar de la Renta, în timp ce Rønning a purtat un costum crem. Designerul Fernando Garcia a declarat pentru Town & Country: „Această țesătură și toate celelalte elemente erau obiecte pe care le aveam deja în casă, așa că nu a trebuit să suportăm consumul de combustibil pentru transport. „Elementele corsetului au fost preluate dintr-o rochie existentă, dintr-o colecție anterioară și reutilizată în rochia Amandei, așa că a fost creată pentru a fi complet sustenabilă!”

Pentru recepție, Amanda a purtat o rochie Galvan și înainte de a se încheia noaptea, s-a schimbat într-o rochie Giambattista Valli Haute Couture.

Sâmbătă seara, noii căsătoriți au petrecut la Chateau Marmont, care este locul unde s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu trei ani.

Amanda Hearst este moștenitoarea unui imperiu medi­atic uriaș, evaluat la aproximativ 2 miliarde de euro, stră-strănepoata mogulului William Randolph Hearst. Soțul ei este Joachim Ronning, regizorul „Pirații din Caraibe”, „Maleficenta”, „Kon-tiki”, etc.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load