COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Noutăți de la Apple: Unele din iPhone-uri vor intra pe piață mai tîrziu decît era programat

Noutăți de la Apple: Unele din iPhone-uri vor intra pe piață mai tîrziu decît era programat

Seria iPhone 12, dar şi iPhone SE Plus, versiunea cu ecran mai mare a recent anunţatului iPhone SE, vor intra pe piaţă mai tîrziu decît era programat iniţial.

Cele patru modele care vor alcătui seria iPhone 12 ar urma să fie lansate treptat în toamnă, în lunile care vor urma prezentării oficiale, conform analistului Ming-Chi Kuo de la TF International Securities.

Versiunile cu ecrane mai mici, de 5,4 inch şi 6,1 inch, vor intra în procesul de producţie în masă în luna septembrie, lună în care Apple îşi prezintă, în mod tradiţional, noile iPhone-uri.


Şi mai tîrziu, în octombrie, va începe producţia pentru modelul cu ecran de 6,7 inch. Întîrzierea în acest caz s-ar datora “designului complicat”. Parte a întîrzierii producţiei este legată de tehnologia mmWave, cea mai rapidă versiune de 5G. Nu este clar dacă toate modelele din seria iPhone 12 vor avea mmWave, însă cele care vor avea, vor fi produse cu întîrziere.

Tot cu întîrziere va fi lansat şi iPhone SE Plus. Versiunea cu ecran de 5,5 inch a noului iPhone SE va intra pe piaţă, cel mai probabil, abia în a doua jumătate a anului viitor. Legat de noul iPhone SE, Kuo spune că precomenzile din primul week-end sînt încurajatoare, depăşind aşteptările. Tot Kuo spune, însă, că aşteptările pentru acest model au fost mici de bun început.

Analistul se aşteaptă ca Apple să vîndă între 12 şi 14 milioane de iPhone SE în al doilea trimestru al acestui an şi încă 10 milioane în următorul trimestru.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load