TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Noua inițiativă a Portugaliei și ce înseamnă Brelcome

Noua inițiativă a Portugaliei și ce înseamnă Brelcome

Îngrijorat de faptul că Brexitul ar putea duce la o scădere masivă a numărului de turişti, guvernul portughez a lansat campania #BRELCOME, o campanie de încurajare a britanicilor să le viziteze ţara.

Unu din cinci turişti care vizitează Portugalia este din Marea Britanie, însă, deja, după referendumul pentru Brexit, a fost observată o scădere a veniturilor obţinute de la britanici, iar Lisabona îşi ia măsuri de siguranţă.

„Chiar dacă părăsiţi Uniunea Europeană, veţi fi întotdeauna bineveniţi în Portugalia”. Acesta a fost mesajul pe care portughezii au vrut să îl transmită britanicilor. Au vrut să le amintească de soare, de plaje, de valurile cunoscute în toată lumea pentru posibilitatea de a face surfing şi de renumitele vinuri portugheze.


Luis Araujo - preşedintele autorităţii de turism din Portugalia: „Ne-am gîndit că este o ocazie bună să spunem unui bun prieten că nu îl vom părăsi niciodată, orice ar fi. Ne-am gîndit să transformăm asta în ceva bun, să transformăm Brexitul, care a fost atît de negativ şi atît de comentat, în ceva pozitiv. Şi am creat #Brelcome”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load