COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nereușită în direct la prezentarea celei mai noi mașini Tesla. Reacția lui Musk

Nereușită în direct la prezentarea celei mai noi mașini Tesla. Reacția lui Musk

Elon Musk a prezentat ce mai nouă camionetă a companiei sale, Tesla Cybertruck. Dar chiar în timpul evenimentului de lansare de la Los Angeles, a avut loc un moment la care nu se aștepta nimeni.

Geamurile mașinii care arată ca un vehicul blindat și despre care Musk spunea că rezistă inclusiv la gloanțe și este făcut dintr-un material extrem de rezistent, au fost sparte cu o bilă. Ce s-a întîmplat la prezentarea Tesla Cybertruck În timpul prezentării, Elon Musk l-a chemat pe scenă pe șeful departamentului de design de la Tesla și l-a invitat mai întîi să lovească cu un baros ușile mașinii, iar apoi să arunce cu o bilă metalică în geam. Bila a reușit să spargă geamul, chiar dacă nu a trecut prin el.

Elon Musk a fost auzit înjurînd, apoi a spus: „Este loc de îmbunătățire”. „Am aruncat cu tot felul de obiecte în acestea geamuri și nu s-au spart. Dintr-un motiv necunoscut, s-au spart acum. Nu știu de ce”, a continuat Elon Musk. Cît va costa Tesla Cybertruck Camioneta Tesla Cybertruck va avea un preţ de pornire de 39.900 de dolari şi o autonomie maximă de 400 de kilometri. Varianta mai scumpă, de 69.900 de dolari, are o autonomie de peste 800 de kilometri.


„Avem nevoie de energie sustenabilă acum. Dacă nu avem o camionetă (electrică) nu putem rezolva acest lucru. Primele 3 vehicule care se vînd în America sînt camionete. Pentru a rezolva (problema) energiei durabile, trebuie să avem o camionetă”, a spus Musk. Producţia de linie este preconizată să înceapă la sfîrşitul anului 2021.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load