TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Nepoata lui Boris Elțîn de 18 ani a fost cerută în căsătorie

Nepoata lui Boris Elțîn de 18 ani a fost cerută în căsătorie

Nepoata lui Boris Elțîn, fostul președinte al Rusiei, se mărită la doar 18 ani. Aceasta a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Fedor Smolov, jucător al echipei Lokomotiv Moscova.

Nepoata lui Boris Elțîn, Maria Yumasheva, care în prezent are doar 17 ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Fedor Smolov, în vârstă de 29 de ani. Anunțul despre căsătoria celor doi a stârnit numeroase controverse din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, scrie as.com.


Maria Yumasheva și Fedor Smolov se vor putea căsători abia după ce nepoata ex-liderului de la Kremlin va împlini 18 ani, în luna aprilie. Nunta celor doi ar putea avea loc în Caraibe, după cum afirmă presa din Rusia.

Fedor Smolov și Maria Yumasheva au petrecut sărbătorile de iarnă în insula Saint Barthelemy. Acolo au decis cei doi să facă un pas important în ceea ce privește relația lor.

Fedor Smolov a fost căsătorit cu modelul și prezentatoarea de televiziune Victoria Lopyreva, în vârstă de 36 de ani, care a fost desemnată Miss Rusia în anul 2003. cei doi s-au separat în anul 2015.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load