Update: Alexei Navalnîi a fost eliberat

Update: Alexei Navalnîi a fost eliberat

UPDATE Ofițerii de poliție l-au eliberat pe Aleksei Navalnîi. Despre acest fapt politicianul a informat printr-un alt tweet.


Navalnîi a informat că în cadrul departamentului de poliție a fost prezentat un raport privind inițierea unei cauze pe numele său în temeiul articolului 20 alineatul (2) din Codul cu privire la contravențiile administrative (comiterea repetată a unei infracțiuni administrative). Acest articol prevede un arest administrativ de până la treizeci de zile.

Opozantul rus Alexei Navalnîi a fost reținut din nou la Moscova. Despre acest fapt a informat însuși Navalnîi printr-o postare pe twitter. În prezent nu se cunoaște motivul reținerii.


Tot astăzi, a fost reținut și șeful sediului campaniei politicianului Leonid Volkov. El a fost reținut la aeroportul Sheremetyevo, de unde urma să zboare la Ufa pentru o întâlnire cu susținătorii campaniei „greva alegătorilor”.


Politicianul Alexei Navalnîi a fost reținut la Moscova pe 28 ianuarie în timpul unui protest în cadrul grevei alegătorilor. Menționăm că, în acea zi în toată Rusia au avut loc acțiuni „Greva alegătorilor”. Despre organizarea acestei acțiuni, Navaliniî a anunțat la sfârșitul lunii decembrie după ce Comisia Electorală Centrală a refuzat să-l înregistreze în calitate de candidat la președinție.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load