COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

„Muzică pentru speranță”: Andrea Bocelli a cîntat în catedrala pustie din Milano (VIDEO)

„Muzică pentru speranță”: Andrea Bocelli a cîntat în catedrala pustie din Milano (VIDEO)

Vocea tenorului italian Andrea Bocelli a răsunat duminică, cu ocazia Paştelui catolic, în interiorul Domului din Milano, complet gol, pentru un concert unic gîndit ca „o rugăciune” în faţa coronavirusului, transmite AFP, citat de Agerpres.

Concertul tenorului italian a început la orele 19:00 (17:00 GMT) în catedrala goală şi a fost difuzat în direct prin internet pe YouTube.

Andrea Bocelli a interpretat mai multe piese de muzică religioasă, printre care Ave Maria de Charles Gounod ori Santa Maria de Pietro Mascagni, şi a încheiat cu imnul bisericesc Amazing Grace.

Înainte de concert, Andrea Bocelli a făcut cîteva vocalize în piaţa Domului, simbol al oraşului Milano, de asemenea complet goală.


Tot ieri, Papa de la Roma a oficializat slujba de Pași în biserica pustie. În mesajul său de Paşte, citit în basilica Sf. Petru în absenţa credincioşilor, Papa a susţinut „relaxarea sancţiunilor internaţionale care împiedică ţările afectate să asigure sprijinul cetăţenilor lor” şi a lansat un apel la solidaritate internaţională „prin reducerea, dacă nu chiar anularea, datoriei care apasă asupra bugetelor ţărilor cele mai sărace”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load