COVID-19 în MOLDOVA

Municipalitatea Tel Aviv-Yafo lansează primul „cinema plutitor” din Israel

Municipalitatea Tel Aviv-Yafo lansează primul „cinema plutitor” din Israel

Cinematograful tip Drive-In nu este nou, dar municipalitatea din Tel Aviv-Yafo lansează primul cinematograf plutitor din Israel, pe lacul de agrement din Parcul HaYarkon.

Epidemia de coronavirus s-a dovedit deosebit de dificilă pentru sectorul cultural din întreaga lume, astfel că inițiativele în aer liber sînt aproape singura alternativă pentru evenimente culturale.

În urma aprobării acordate de Ministerul israelian al Sănătății evenimentelor în aer liber, municipalitatea Tel Aviv-Yafo va lansa acum un cinematograf plutitor „sail-in”, sub cerul nopții telaviviene în perioada 22-28 august, în parteneriat cu Cinemateca Tel Aviv.


În total, 70 de bărci îndepărtate din punct de vedere social vor fi disponibile pentru participanții la film, adulți și copii, care doresc să se bucure de o noapte de divertisment cinematografic sub stele.

Barcile se vor afla la doi metri unul de celălalt în permanență în fața unui ecran mare, ceea ce va asigura o experiență sigură și distractivă și va permite astfel tuturor deținătorilor de bilete să plutească și să se relaxeze pe timpul a cel puțin cateva ore.

Evenimentul a primit aprobarea Ministerului Sănătății și va avea loc în conformitate cu standardele de sănătate publică.

Biletele pentru opt proiecții – patru potrivite pentru familii și patru potrivite pentru adulți – vor fi disponibile exclusiv pentru deținătorii cardului de rezidenți DigiTel. Detalii despre vînzările de bilete și orele de film vor fi lansate la sfîrșitul acestei săptămîni.
Ron Huldai, primarul din Tel Aviv-Yafo a declarat: „Criza coronavirusului crează noi provocări pentru municipalitatea din Tel Aviv-Yafo, în special prin blocarea capăt vieții culturale a orașului.

Inițiativa proiectării de filme pe lacul din parcul HaYarkon este o modalitate creativă de a petrece zile fierbinți de august, așa cum a fost indicat de Departamentul de Sănătate”.

Deschiderea cinematografului plutitor „sail-in” se alătură unei lungi liste de inițiative municipale lansate în ultimele luni pentru a sprijini activitatea culturală a orașului.

Inițiativele de pînă în prezent includ spectacole în aer liber în restaurante și cafenele, evenimente culturale online și în aer liber, în conformitate cu instrucțiunile Ministerului Sănătății, vizite ghidate în aer liber prin oraș, cursuri educaționale, educație fizică pe acoperișul Primăriei Tel Aviv sau concerte pe acoperișul Muzeului Eretz Israel.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load