TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Motivul pentru care Ed Sheeran a cumpărat casele din vecinătatea locuinţei sale

Motivul pentru care Ed Sheeran a cumpărat casele din vecinătatea locuinţei sale

Cîntăreţul britanic Ed Sheeran a cumpărat casele din vecinătatea locuinţei sale, pentru a-i împiedica pe eventualii vecini să se plîngă din cauza zgomotelor puternice care ar fi provocate atît de muzica sa, cît şi de petrecerile pe care le organizează, potrivit bfmtv.com.

Artistul a cheltuit 4 milioane de lire sterline (4,5 milioane de euro) pentru a cumpăra două case şi un apartament situate în vecinătatea locuinţei sale din Suffolk.

Cîntăreţul în vîrstă de 28 de ani, care şi-a lansat recent un album, "No.6 Collaborations Project", deţine 22 de proprietăţi imobiliare, în valoare totală de 47 de milioane de lire sterline (52 de milioane de euro), în Marea Britanie.


Averea sa totală este estimată la aproximativ 90 de milioane de lire sterline.

Ed Sheeran, în vîrstă de 28 de ani, care, la începutul lunii iulie a concertat şi în Bucureşti, deţine patru premii Grammy. El este considerat un fenomen al genului folk-pop şi a fost cel mai bine vîndut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran "Divide", al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vîndut material discografic în 2017, iar "Shape of You" a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vînzări, potrivit organizaţiei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load