Motanul Larry a provocat haos în timpul vizitei lui Trump

Motanul Larry a provocat haos în timpul vizitei lui Trump

Motanul Larry, care apară de șoareci reședința oficială a premierului britanic, a ținut cu orice preț să iasă în evidență în timpul vizitei lui Donald Trump la Londra.

Larry a făcut tot posibilul pentru a fi în centrul atenției în timpul întîlnirii dintre Donald Trump și Theresa May, care a avut loc la reședința oficială din Downing Street nr. 10, pe care motanul are de ani buni misiunea să o apere de șoareci, fiind adus de fostul prim-ministru, David Cameron.

Fotografii de presă din toată lumea l-au surprins pe Larry spălandu-se în pozele oficiale cu președintele american și premierul britanic. Motanul nu a părut deranjat de blitzuri, ci și-a făcut liniștit toaletă la doi pași de Trump și May.

Larry s-a ascuns apoi sub mașînă blindată a președintelui american, “Bestia”. Cu toate eforturile agenților care asigurau protecția lui Trump, animalul a ieșit doar cînd a avut el chef. Cum limuzina oficială nu a putut pleca pînă cînd pisica nu a fost în siguranță, tot programul vizitei liderului american a fost decalat - ceea ce, scrie presă britanică, nu a reușit să facă niciunul dintre protestatarii anti-Trump din Londra și nici măcar primarul Sadiq Khan, pe care Trump l-a făcut “ratat”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load