COVID-19 în MOLDOVA

Momentul aterizării în lan a unui avion cu 234 de pasageri (VIDEO)

Momentul aterizării în lan a unui avion cu 234 de pasageri (VIDEO)

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare forţată pe un cîmp aflat la cîţiva kilometri de un aeroport din Moscova, în urma unui incendiu la unul dintre motoarele aeronavei, au declarat surse din cadrul autorităţilor ruse, citate de TASS, care au precizat că nu s-au înregistrat decese.

"Avionul a aterizat pe burtă pe un cîmp aflat în apropiere de satul Rybaki, care este la aproximativ 3-5 kilometri depărtare de pista aeroportului Jukovski", a afirmat o sursă.

Aeronava de tip Airbus A321, a companiei Ural Airlines, la bordul căreia se aflau 234 de persoane, inclusiv şapte membri ai echipajului, a decolat de la aeroportul Jukovski din regiunea Moscovei şi se îndrepta spre Simferopol în Crimeea.


"Potrivit versiunii preliminare, o pasăre a lovit un motor, ceea ce a dus la un incendiu. În cursul aterizării, avionul a depăşit pista", a transmis o sursă.

Pasagerii aeronavei au fost evacuaţi imediat, a anunţat compania aeriană.

Directorul general al companiei aeriene şi Ministerul rus pentru Situaţii de urgenţă au confirmat că nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

Un reprezentant al Ministerului Sănătăţii din regiunea Moscova a transmis că nicio persoană nu a fost spitalizată, dar unele au primit îngrijiri medicale la locul incidentului.

Compania Ural Airlines a comunicat că ambele motoare ale aeronavei s-au defectat după lovirea unor păsări.

"Aterizarea a fost efectuată adecvat, avionul nu a luat foc, toţi pasagerii au fost evacuaţi. Nicio persoană nu a fost ucisă sau rănită", a declarat Serghei Skuratov, directorul general al Ural Airlines.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load