TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Misterul dispariţiei celebrei Inna şi reacţie oficială din România

Misterul dispariţiei celebrei Inna şi reacţie oficială din România

Presa din Rusia a răspîndit informația conform căreia Inna a fost dată dispărută în Moscova, după ce nu a mai răspuns la telefon.


O sursă din Poliție ar fi comunicat că nimeni nu a mai dat nici de ea, nici de trupa ei.


​ Reprezentanții Global au infirmat însă știrea, despre care au spus că e fake news. Însă, timp de o bună bucată de vreme, presa din Rusia a propagat în mediul online informația conform căreia Inna ar fi dispărut fără urmă.


Prima dată, informația a ajuns în presa din Rusia, o agenție de presă postînd declarațiile unei aparente surse din Poliție.


Un bărbat din St. Petersburg ar fi raportat dispariția Innei în Moscova, după ce ar fi rupt toate canalele de comunicare.


„Poliția conduce o investigație în jurul informației conform căreia cetățeana de origine română Elena Apostolianu a dispărut în capitală. O femeie a zburat din București pe 26 octombrie și s-a cazat într-unul dintre hoteluri. Trebuia să meargă apoi la St. Petersburg, dar a încetat să mai comunice cu oricine. Pe urmă, prietenul ei s-a dus la Poliție”, ar fi comunicat un agent.


Tot conform aceleași surse, oamenii legii au încercat să dea de persoana dispărută, însă aceasta nu mai răspundea la telefon. Mai mult, presupusul prieten al Innei a adăugat că nu doar ea a dispărut, ci și șoferul ei, psihologul personal și alți cîțiva oameni.


Reprezentanții Global au infirmat informația și au explicat că Inna este teafără și nevătămată și că este deja la București.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load