COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Minsk ia măsuri pentru a consolida protecția operativă a graniței cu Rusia

Minsk ia măsuri pentru a consolida protecția operativă a graniței cu Rusia

Comitetul de frontieră al Belarusului va consolida paza operativă a frontierei de stat, a declarat postul de televiziune ONT la finele ședinței Consiliului de Securitate al Republicii, cu referire la secretarul său de stat, Andrei Ravkov.

"Inclusiv hotarul cu Federația Rusă în cadrul examinării situației, urmăririi persoanelor care traversează frontiera de stat, inclusiv la frontiera verde. Aceste forțe vor fi consolidate în mod semnificativ", a adăugat secretarul de Stat al Consiliului de Securitate.

Reprezentantul oficial al Comitetului de grăniceri de stat, Anton Bîcovski a explicat pentru RIA Novosti cum va fi intensificată acoperirea frontierelor țării, relatează ria.ru.


"Organele Serviciului de Grăniceri își vor îndeplini sarcinile conform destinației lor, conform planurilor și soluțiilor care au fost puse de conducerea țării. < ... > Deja se implementează activitățile necesare, care urmează să se desfășoare în acest moment", a spus interlocutorul agenției.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă închiderea frontierei cu Rusia, el a subliniat că acest lucru poate fi interpretat ca fiind "închiderea activităților ilegale, în toate formele și manifestările lor, care reprezintă o amenințare pentru securitatea frontierelor Belarusului".

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load