TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Miliardarul japonez care își căuta online o parteneră, a renunțat

Miliardarul japonez care își căuta online o parteneră, a renunțat

Mogulul din domeniul modei Yusaku Maezawa a postat online un anunț prin care spunea că își caută o parteneră de peste 20 de ani. Aproape 28.000 de tinere i-au răspuns, însă joi miliardarul a spus că are „sentimente amestecate” și a renunțat la căutare, potrivit BBC NEWS.

Încă intenționează să călătorească în spațiu, în 2023, dar fără parteneră.

În ianuarie, bărbatul de 44 de ani a postat online un anunț în care spunea că își caută o parteneră care să-l însoțească în spațiu. Anunțul conținea o listă de condiții și criterii: să fie singure, în vîrstă de peste 20 de ani și interesate să ajungă în spațiu.


Procesul de selecție urma să fie redat într-un documentar numit „Îndrăgostiți de lună plină”. Joi, însă, bărbatul a anunțat pe Twitter că nu mai caută o însoțitoare în spațiu.

Yusaku Maezawa s-a despărțit recent de actrița Ayame Goriki, în vîrstă de 27 de ani.

Nu este prima dată cînd Maezawa, fondator și fost CEO al retailerului online de modă Zozo, a atras atenția. Înainte de a-și căuta online parteneră, a promis că va împărți 925.000 de dolari la 100 de persoane selectate la întîmplare, care urmau să distribuie un tweet. Cîștigătorii au fost anunțați acum cîteva luni.

În 2018, Maezawa a fost desemnat primul pasager privat care va zbura, în 2023, în jurul lunii cu SpaceX, compania deținută de Elon Musk.

Prețul pe care Maezawa a fost de acord să îl plătească pentru biletul său în spațiu nu a fost dezvăluit, dar, potrivit lui Musk, a fost vorba de „mulți bani”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load