COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mihail Efremov va fi scos din serial

Mihail Efremov va fi scos din serial

Actorul rus Mihail Efremov, care a provocat un accident mortal în centrul Moscovei, va fi scos din serialul "Вампиры средней полосы".

Despre aceasta a spus pentru "Teleprograma" colegul său de proiect actorul Dmitri Lîsenkov, transmite "Komsomolskaia Pravda".

Potrivit lui, producătorii serialului au decis să continue filmările și să aprobe pentru rolul pe care-l interpreta Efremov, un alt artist. "Trebuie să așteptăm sezonul rece - fără verdeață. Atunci vom începe să filmăm natura", - a spus Lîsenkov.

S-a anunțat că filmările pentru serialul "Вампиры средней полосы" au început în regiunea Smolensk înainte de începerea pandemiei de coronavirus. Mihail Efremov a fost aprobat pentru rolul principal al bunicului Slavei, vampirul nemuritor Sviatoslav Vernidubovici. Acum, după cum presupune publicația, locul său ar putea fi ocupat de Iuri Stoianov, care s-a filmat în episodul pilot.


"Komsomolskaia Pravda" a cerut un comentariu de la platforma online Start, unde în 2021 era planificată lansarea serialului, dar aceasta a refuzat să comenteze.

Publicația s-a interesat, de asemenea, despre soarta filmelor de lung metraj "Portarul galaxiei" și "Конек-горбунок", unde a jucat Efremov și a căror lansare era planificată în acest an.

PR-directorul Companiei de film STV, care a filmat ambele pelicule, Natalia Moskalionova a spus că nu intenționează să le scoată din vînzare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load