Michelle Obama a dezvăluit ce cadou a primit de la Melania Trump

Michelle Obama a dezvăluit ce cadou a primit de la Melania Trump

Astăzi, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, se va difuza primul interviu cu Michelle Obama de după plecarea de la Casă Albă.

În cadrul acestui interviu, fosta prima-doamnă a Americii vorbeşte despre cum s-au derulat lucrurile atunci cînd a fost nevoită să predea ştafeta Melaniei Trump, dar şi ce cadou a primit de la aceasta în Ziua Inaugurării.

Jovială cum o ştim, Ellen a întrebat-o pe Michelle Obama ce cadou a primit de la Melania Trump în Ziua Inaugurării lui Donald Trump ca noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii. „A existat un cadou acolo. Deci, ce era în acea cutie?”, a întrebat-o celebra prezentatoare pe fosta prima-doamnă a Americii. Cu această ocazie, Michelle a precizat şi cum s-au derulat lucrurile şi de ce situaţia a fost stînjenitoare în momentul întîlnirii cu Melania Trump.

”Cutia de la Tiffany… Era o superbă ramă de fotografie. O ramă era în ea. (…) A existat un protocol. Ca-n cazul unei vizite de stat, ei îți spun ce urmează să faci, unde să stai. Însă, în nicio altă dată, nu s-a primit un cadou. Așa că eu eram ceva de genul <<Ok… și acum ce s-ar presupune că trebuie să fac cu acest cadou?>>. Nimeni nu venea să ia acest cadou din brațele mele. Și eu mă gîndeam dacă trebuie să pozez cu el. Apoi, soțul meu salvează situația, ia cadoul din mîinile mele și-l duce înăuntru. (…) Pe filmare se vede cum exclam: <<Ah! Ai adus un cadou!>>”, povestește Melania Trump despre incidentul stînjenitor din Ziua Inaugurării.
 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load