Merkel, văzută tremurînd necontrolat pentru a treia oară în ultimele săptămîni

Merkel, văzută tremurînd necontrolat pentru a treia oară în ultimele săptămîni

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsă tremurînd în timpul unei întîlniri cu prim-ministrul finlandez Antti Rinne, pentru a treia oară în ultima lună, conform unei înregistrări publicate de Reuters Television.


Angela Merkel şi Antti Rinne urmăreau onorurile militare organizate pentru a marca sosirea prim-ministrului finlandez la Berlin, moment în care corpul cancelarului german a început să tremure incontrolabil.


Este al treilea incident de acest gen petrecut în ultimele săptămîni.


Angela Merkel a fost văzută tremurînd prima dată în timpul unei întîlniri oficiale cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care a avut loc la Berlin. În urma acestui episod, cancelarul german a transmis că şi-a revenit, fiind doar un caz de deshidratare.


Situaţia s-a repetat după opt zile, cînd Angela Merkel a tremurat incontrolabil în timpul unei ceremonii oficiale desfăşurate în Berlin.


Un purtător de cuvînt al Guvernului german a transmis în urma incidentului de miercuri că Angela Merkel se simte bine şi că întîlnirea oficială cu Rinne va continua conform programului.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load