COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Melania Trump are propria statuie în orașul natal

Melania Trump are propria statuie în orașul natal

Unii localnici spun că statuia ce o întruchipează pe Melania Trump arată precum personajul animat Smurfette, în timp ce alții au asemănat-o cu o sperietoare de ciori.

Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a fost omagiată în țara ei natală, Slovenia, cu o statuie ce o reprezintă și care a fost amplasată în orașul Sevnica, unde aceasta a copilărit. Însă nu toți localnicii și nici cei care au văzut imagini cu statuia nu au fost prea mulțumiți de cum arată aceasta.

Statuia realizată manual din lemn a fost dezvăluită publicului în urmă cu cîteva zile și o reprezintă pe Melania Trump pozînd în timp ce îi salută pe cei din jur, în celebrul costum Ralph Lauren pe care l-a purtat în 2017 la investitura soțului ei în funcția de Președinte al Americii.
Statuia a fost comisionată de către artistul american Brad Downey și creată de Ales „Maxi” Zupevc, un artist local. Bineînțeles, părerile localnicilor cu privire la statuie sînt împărțite.


„Sculptorul a lucrat mult timp la statuie”, a spus un localnic pentru Reuters. „Și ea nu arată deloc atît de frumoasă precum este în realitate”. Alți localnici au spus că statuia este o „rușine” și au asemănat-o cu personajul animat Smurfette sau chiar cu o „sperietoare de ciori”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load