Meghan Markle și-a închis conturile de pe rețelele de socializare

Meghan Markle și-a închis conturile de pe rețelele de socializare

Meghan Markle și-a închis toate conturile de pe rețelele de socializare. Palatul Kensington a confirmat acest lucru, în timp ce actrița americană a avut primul angajament oficial din acest an, alături de logodnicul ei, prințul Harry, relatează BBC News.


Meghan Markle a renunțat la Instagram, unde avea 1,9 milioane de fani, Facebook (800.000 de fani) și Twitter (350.000 de fani). Ea a decis să închidă aceste conturi, deoarece nu le-a mai folosit de ceva timp, după cum a spus chiar ea. Vedeta americană și-a închis în aprilie 2017 și site-ul său despre lifestyle, The Tig. Palatul Kensington a precizat că fosta actriță a serialului The Suits le este recunoscătoare tuturor celor care au urmărit-o în acești ani.


Decizia lui Meghan Markle a ieșit la iveală, la scurt timp după ce aceasta a avut primul angajament oficial din acest an. Ea și prințul Harry au mers în vizită la un post de radio din Brixton.


Cuplul a fost întîmpinat cu ovații de mulțimea de fani adunată în fața postului de radio.


Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la capela aflată în apropiere de castelul Windsor. Potrivit unor estimări, nunta regală va aduce 500 de milioane de lire la economia Marii Britanii.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load