COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Medicii au numit temperatura la care coronavirusul este deosebit de periculos

Medicii au numit temperatura la care coronavirusul este deosebit de periculos

Acum, în multe alte țări face furori mortalul coronavirus. În același timp, medicii avertizează că de fiecare dată apar noi și noi simptome ale bolii, care nu au fost cunoscute anterior științei. De aceea este foarte important să rămînem acasă și să reducem la minim contactele cu oamenii.

O echipă de cercetare de la Universitatea din Hong Kong a stabilit temperatura aerului la care coronavirusul devine deosebit de activ, scrie hyser.com.ua.

Oamenii de știință au menționat că cea mai "iubită" temperatură a coronavirusului este temperatura mai mare de zero grade. Într-un astfel de mediu, virusul devine activ după 14 zile. De aceea este important de dezinfectat și aerisit în mod regulat încăperile. Numai astfel vă veți putea proteja de boala periculoasă.


De asemenea, nu uitați să vă spălați pe mîini și să purtați măști de protecție. De asemenea, acum nu trebuie să ieșiți afară. Numai în cazuri de urgență, cînd trebuie să cumpărați alimente sau să mergeți la farmacie.

Toate lucrurile, în special hainele, după ce ați ieșit afară, de asemenea, trebuie dezinfectate. Trebuie dezinfectate toate suprafețele cu care ați intrat în contact: telefonul, mînerele ușilor și mînerele mașinii. Nu neglijați aceste reguli.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load