Meci amical dintre Infantino și Putin la Kremlin (VIDEO)

Meci amical dintre Infantino și Putin la Kremlin (VIDEO)

Vladimir Putin și șeful FIFA, Gianni Infantino, și-au demonstrat abilitățile de manevrare a mingii în camera verde a Kremlinului din Moscova.


Aceste cadre au fost incluse în videoclipul publicat pe site-ul oficial al Federației Internaționale de Fotbal. În video, englezul Wayne Rooney, brazilianul Ronaldo, mexicanul Jorge Campos, nigerianul Jay Jay Okocha, australianul Harry Kewell, japonezul Hidetosi Nakata și alte staruri care reprezintă selecționatele participante la viitoarea Cupa Mondială, jonglează cu mingea, relatează Noi.md cu referire la presa rusă.


„Chiar și președintele FIFA, Gianni Infantino, și președintele rus, Vladimir Putin, au participat la video și au făcut mai multe pase”, a remarcat FIFA.


În videoclip figurează numărul 100 – atîtea zile au rămas pînă la începerea Cupei Mondiale, care începe la 14 iunie cu meciul dintre echipele Rusiei și Arabiei Saudite.


După cum se vede, înregistrările jocului șefului FIFA cu liderul rus au fost făcute în timpul vizitei lui Infantino la Moscova, pe 12 februarie. Atunci, după cum s-a comunicat, președintele era răcit.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load