COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Maxim Galkin și Alla Pugaciova și-au luat copii și au mers la cinema (FOTO)

Maxim Galkin și Alla Pugaciova și-au luat copii și au mers la cinema (FOTO)

Alla Pugacheva și soțul ei, Maxim Galkin, continuă să savureze vacanța! Recent, aceștia și-au luat copii și au mers la cinema, iar Maxim a postat niște fotografii de familie de acolo, pe pagina lui de Instagram.

Maxim a publicat o fotografie în care pozează alături de Alla și copiii. Pentru vizita la cinema, familia a ales ținute casual. Internauții au atras atenția în mod special la ținuta Allei Pugacheova care a optat pentru blugi, un pulover comod și o geacă din denim.

Alături de Alla și Maxim apar copiii lor, Gary și Liza, care au deja 6 ani. Aceștia au crescut mult și par a fi foarte friciți alături de părinți.

Fotografia postată de Maxim, pe pagina lui de Instagram s-a bucurat de atenția internauților și a strîns mii de aprecieri și comentarii. „sînt atît de frumoși și fericiți!”, „Ce cuplu drăguț!”, „Arătați extraordinar! Mereu mă încarc de pozitivism atunci cînd vă văd”, sînt doar cîteva dintre comentariile internauților.


Nu este prima oară cînd aceștia postează fotografii de familie în mediul online și de fiecare dată imaginile trezesc admirația în rîndurile fanilor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load