Mărturii cutremurătoare ale unui agent britanic, pe patul de moarte

Mărturii cutremurătoare ale unui agent britanic, pe patul de moarte

Mărturii cutremurătoare sînt făcute de un un agent de la Mi5! Unde recunoaşte (abia după ce i s-a spus că mai are cîteva săptămîni de trăit), că i s-a ordonat asasinarea prinţesei Diana.


Dacă este adevărat ce spune agentul, trebuie să recunoaştem, mărturiile sale sînt şocante, par desprinse dintr-un film. În această mărturisire de pe patul de moarte, vorbeşte şi despre alte asasinate pe care le-a executat la ordin: jurnalişti, politicieni, persoane incomode.


Este vorba de John Hopkins, în vîrstă de 80 de ani, agent operativ al  Serviciilor Secrete- Mi5, susţine că a efectuat 23 de asasinări între 1973 şi 1999. Hopkins afirmă ca serviciul lui includea înlăturarea persoanelor care erau considerate un “pericol, ameninţare la securitatea naţională”.


Agentul asasin, spunea că a lucrat ca parte unei celule de 7 agenţi operativi, care erau încredintaţi în a conduce asasinări politice. Multe dintre victimele top secret erau jurnalisti, politicieni, activişti, lideri de partide, însa Hopkins a afirmat că prinţesa Diana a fost singura femeie victima a lui.


Cînd a fost întrebat dacă s-a simţit vinovat pentru asasinarea prinţesei a spus că se simte “ambivalent”, descriind-o ca o persoana “frumoasa, cu inima buna”, căreia i s-a tăiat viaţa brusc, însa era şi un “risc pentru Casa Regală”.


” Casa Regala avea dovezi ca ea urma sa divorteze de Charles. Cunoaştea prea multe secrete regale, avea pică pe ei şi urma să dezvăluie multe lucruri ”.


“Şeful meu mi-a spus ca trebuia să moară, ar fi primit ordin direct de la Prinţul Philipp, trebuia să facem să pară un accident.”


“Nu am omorît niciodată o femeie, dar m-am supus ordinelor, am făcut-o pentru Regină şi pentru ţară”.


“Operaţiunea a fost condusă sub control strict al Palatului Buckingham, în directa colaborare cu mass-media oficială.”


Vorbind despre conspiratorii din presă, Hopkins susţine că jurnaliştii britanici se supun editorilor, care se supun oligarhilor, care îşi doresc ranguri regale, de aceea nu exista presa liberă in Marea Britanie.


Hopkins a afirmat că principalul conspirator în asasinarea prinţesei este Prinţul Phillip, dare el nu va păţi niciodată nimic. Dacă cazul ar fi investigat  vreodată martorul cheie, şeful lui Hopkins lipseşte deoarece el a murit în condiţii suspecte în anul 2000.


Cînd Hopkins a fost întrebat de ce nu a dezvăluit aceste lucruri mai devreme, a afirmat ca el a jurat credintă Coroanei şi Reginei. “Nu putem fi impartiali cînd vine vorba de familia regală. Vă daţi seama ce soartă aş fi avut dacă aş fi trădat.”, titrează cocoon.ro.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load