Mariah Carey, dată în judecată pentru 3 milioane de dolari

Mariah Carey, dată în judecată pentru 3 milioane de dolari

Mariah Carey a fost dată în judecată de un organizator de spectacole, care îi cere cîntăreţei despăgubiri de 3 milioane de dolari, după ce aceasta şi-a anulat mai multe concerte în America de Sud, informează voici.fr.


În 2016, Carey se scuza că îşi anulează mai multe concerte în Chile, Argentina şi Brazilia şi îi acuza pe organizatori, compania Fenix, de faptul că nu i-au plătit onorariul.


În schimb, Fenix a dat-o în judecată pe Mariah Carey şi îi cere despăgubiri de 3 milioane de dolari, motivînd că artista a minţit şi a anulat concertele pentru că nu se vînduseră suficiente bilete.


În plus, aceasta ar fi încasat o sumă mare de bani - 703.100 de dolari -, plătită de organizatori în avans, potrivit contractului, deşi nu a mai susţinut concertele.


Pe 26 octombrie 2016, cîntăreaţa americană a anunţat că se simte "devastată" de faptul că aceste concerte au fost anulate, apoi i-a criticat pe organizatori, spunînd: "Fanii mei merită mai mult decît modul în care i-au tratat aceşti organizatori".


Mariah Carey, renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. A fost recompensată pînă în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music şi 14 trofee Billboard Music.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load