Mama lui Zelenski declară că Poroşenko îi distruge fiul

Mama lui Zelenski declară că Poroşenko îi distruge fiul

În discuția cu jurnaliștii unui post privat de televiziune, mama lui Vladimir Zelenski, liderul primului tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina, a declarat că Petro Poroșenko îi distruge fiul, scrie RIA Novosti.


Totodată, Rimma Zelenskaia a spus că fiul său s-a decis să intre în politică. Potrivit mamei, pe Zelenski nu-l interesează banii, mai ales că el ar fi putut cîștiga din afaceri mai mult decît din funcția de președinte.


„El a dorit, pur și simplu, ca în Ucraina totul să se schimbe, să nu plece tineretul, să rămînă pe loc. Pur și simplu, el nu poate privi cum trăiește lumea la noi. Pensionarii noștri primesc niște copeici! Pensie primesc, dar medicamente nu-și pot cumpăra”, a spus Rimma Zelenskaia.


Potrivit acesteia, fiul său este un om cumsecade care și-a cîștigat banii prin muncă proprie. Cu toate acestea, este „împroșcat cu noroi” și acuzat ba că nu are un program politic, ba că este în cîrdășie cu Kremlinul. 


„Spuneți-mi cît se poate să torni zoi peste om? Toate posturile toarnă doar zoi! Eu cred că lui Poroșenko îi convine acest lucru. El, pur și simplu, îl distruge! Totuși, un om ar trebui să aibă o cultură măcar cît de cît”, s-a indignat mama candidatului.


Cel de al doilea tur al alegerilor prezidențiale în care se vor confrunta Vladimir Zelenski și Petro Poroșenko va avea loc pe 21 aprilie.


Anterior, Poroșenko a declarat că îl așteaptă pe Zelenski pe 14 aprilie pe stadionul „Olimpiiski” din Kiev pentru dezbateri, invitînd totodată spectatori și posturi de televiziune. La rîndul său, Zelenski a declarat că este gata pentru dezbaterile cu Poroșenko pe 19 aprilie.


În aceeași zi, în conformitate cu legea privind alegerile președintelui, sînt preconizate dezbaterile televizate între candidați la televiziunea publică.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load