Mama lui Skripal a depus la poliție o declarație despre dispariția lui

Mama lui Skripal a depus la poliție o declarație despre dispariția lui

Marți, 19 februarie, la poliţie au fost depuse cereri de a-i recunoaşte pe Serghei Skripal și fiica sa, Iulia, drept persoane dispărute fără urmă.


Mama fostului colonel GRU, Serghei Skripal, Elena, a mers la poliție cu o declarație despre recunoaşterea drept persoane dispărute fără urmă a rudelor sale otrăvite în Salisbury, a anunțat nepoata lui Skripal, Victoria, pentru Interfax.


„Marți, la poliţie au fost depuse cereri de recunoaștere a lui Serghei Skripal și a fiicei sale Iulia ca fiind persoane dispărute. Documentele au fost trimise prin poștă la secţia de poliţie conform locului de reședință a Iuliei, la Moscova", a declarat Victoria Skripal.


Victoria Skripal trăiește în oraşul Yaroslavl cu mama fostului colonel al GRU. Anterior, cele două femei intenționau să viziteze Marea Britanie pentru a afla despre starea rudelor, totuşi Victoria a primit mai multe refuzuri de a obţine viza britanică.


Anterior, ziarul Sunday Times a relatat despre înrăutățirea stării de sănătate a lui Serghei Skripal.


Reamintim că tatăl şi fiica Skripal au fost găsiţi în stare inconștientă pe o bancă din Salisbury, pe 4 martie, 2018. De asemenea, la spital, cu intoxicații severe, a ajuns şi polițistul Nick Bailey, care a fost unul dintre primii care a vizitat casa lor.


La 22 martie, poliţistul a fost eliberat din spital. În același timp, atunci, polițistul a subliniat că este puţin probabil să mai poată trăi „o viață normală"


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load