Majoretele nord-coreene, trase pe sfoară de un Kim Jong Un fals

Majoretele nord-coreene, trase pe sfoară de un Kim Jong Un fals

Mai multe majorete nord-coreene au fost luate prin surprindere de sosirea neaşteptată a "liderului" nord-coreean Kim Jong Un, miercuri, la un meci de hochei din cadrul Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang.


Cîteva dintre fete şi-au retras imediat privirea de la imitatorul lui Kim Jong Un, care s-a identificat mai apoi drept Howard.


Acesta a început să zîmbească mulţimii care s-a strîns imediat să-l vadă, spunînd că a venit să urmărească meciul dintre cele două Corei şi Japonia.


"Fac un joc bun, au înscris un gol. Ca preşedinte e tot ce pot să-mi doresc", a spus Howard celor de la Reuters, la puţin timp după ce oficiali sud-coreeni de la Centrul national de la contraterorism au venit să-l îndepărteze din zona majoretelor.


"Le-am antrenat eu, desigur, sînt cele mai bune din lume", a spus acesta.


Howard a povestit că a fost dus la poliţie, miercuri, unde după scurt timp a fost lăsat să plece. "Faţa mea este prea politică", a spus acesta. "M-am născut cu această figură, trebuie să trăiesc cu ea", a continuat el.


În Coreea de Nord, oricine ar imita un membru din familia Kim s-ar considera o blasfemie.


Unele dintre majorete au fost atît de impresionate la vederea imitatorului lui Kim Jong Un, încît s-au grăbit să schiţeze un zîmbet printre scandări de genul: sîntem doar una!, Unificaţi patria mamă!.


"Arată că sîntem oameni la urma urmei", a spus Howard. "Nu contează că sînt din sud sau nord, de un pic simţ al umorului şi puţină satiră politică e nevoie întotdeauna", a conchis el.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load