COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lukașenko nu se teme de virusuri: "Mai bine să mori în picioare decît să trăieşti în genunchi"

Lukașenko nu se teme de virusuri: "Mai bine să mori în picioare decît să trăieşti în genunchi"

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a disputat în weekend un meci de hochei pe gheaţă la Minsk, la finalul cărui a afirmat că „sportul este cel mai bun antivirus”, informează The Guardian.

„Mai bine să mori în picioare decît să trăieşti în genunchi. Dacă mă poate împiedica ceva să Joc hochei? Este posibil, însă de ce? Nu înţeleg. Nu există niciun virus aici. Vedeţi, vreunul ?”, a întrebat-o Lukaşenko pe ziarista care l-a intervievat după joc.

„Este un patinoar de hochei pe gheaţă. Este tot ceea ce e mai bun pentru sănătate. Nu există nimic mai bun decît sportul în aceste condiţii şi este cel mai bun antivirus”, a adăugat preşedintele Belarus, citează Agerpres.


De la debutul crizei generate de pandemia de coronavirus, preşedintele Aleksandr Lukaşenko, aflat în funcţie din 1994, a refuzat măsuri de izolare, iar săptămîna trecută a denunţat „psihoză”, afirmînd că panica este mai periculoasă decît virusul în sine.

Lukaşenko a îndemnat populaţia ţării sale să continue să muncească, să meargă la cîmp, să conducă tractoarele - pe care ţara sa le produce - întrucît „tractorul vindecă pe toată lumea”.

Actualmente, în Belarus au fost înregistrate 94 de cazuri de infectare cu Covid-19, 32 de pacienți tratați și doi în stare critică.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load