COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Luare de ostatici în Ucraina

Luare de ostatici în Ucraina

Alertă la Poltava, un oraș din centrul Ucrainei. Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru furtul unui automobil, a luat ostatic un colonel de poliție și amenință că detonează o grenadă.

La acest moment, cei doi se deplasează într-o mașină care a fost oferită agresorului în conformitate cu solicitările acestuia, informează Unian.ua.

Anunțul a fost făcut de Ministrul de Interne al Ucrainei, Anton Gerașcenko: „La 23 iulie, la Poltava, la ora 09:05, ofițerii departamentului de cercetare penală au încercat să rețină un cetățean suspectat de deținerea ilegală a unui vehicul. În timpul arestării, atacatorul a scos o grenadă RGD-5 și a amenințat că îi aruncă pe toți în aer. El ținea de mînă un ofițer de poliție”, a scris acesta pe Facebook.


În urma negocierilor, atacatorul a fost convins să accepte schimbul ofițerului de urmărire penală pe șeful Departamentului de Investigații Criminale din regiunea Poltava, colonelul de poliție Vitali Șiyan. Cei doi au urcat într-un automobil oferit de forțele de ordine, în conformitate cu solicitările agresorului, a relatat Gherașcenko.

La moment, poliția continuă negocierile cu criminalul.

De menționat că incidentul de astăzi este al doilea de acest gen în Ucraina.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load