COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Litoralul românesc, adevărat focar de infecție

Litoralul românesc, adevărat focar de infecție

Şezlong lîngă şezlong şi cearşaf lîngă cearşaf. Distanţare zero. Aşa a arătat ultima zi de weekend pe litoralul romînesc.

Dornici de relaxare la malul mării, cei peste 100 de mii de romîni au uitat cu totul de regulile impuse de pandemie. Nici amenzile şi nici steagul roșu care interzice scăldatul nu le-a stricat cheful de distracţie.

La prînz, pe plaja din Efoie Nord, pe șezlonguri sau pe cearșafuri, oamenii s-au înghesuit pentru a fi cît mai aproape de malul apei, de parcă nu ar fi stare de alertă.


Nu numai că au ignorat riscul de a se infecta cu noul coronavirus, dar nu au băgat în seamă nici steagul roșu care interzice scăldatul în mare.

Chiar dacă în Eforie Nord au fost valuri mari și curenți puternici, apa mării a fost plină de turiști care și-au riscat viețile.

Şi cum pentru unii turiști starea de alertă a fost înlocuită cu cea de relaxare, respectarea circuitelor de intrare și ieșire de pe plajă a devenit facultativă.

Și pe timpul nopții, regulile sînt încălcate. La unele evenimente organizate pe litoral numărul participanților este mai mare decît cel recomandat de autorități.

Pentru neregulile identificate, oamenii legii au aplicat într-o singură noapte amenzi de peste 172 de mii de lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load