TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Teheran, din cauza ninsorii au fost închise școlile, iar traficul aerian e perturbat

La Teheran, din cauza ninsorii au fost închise școlile, iar traficul aerian e perturbat

Ninsorile abundente au acoperit duminică cu un strat alb de zăpadă străzile din Teheran, provocînd perturbări semnificative ale circulaţiei rutiere şi aeriene şi determinînd închiderea şcolilor, au precizat autorităţile din capitala iraniană, potrivit AFP.

Conform corespondenţilor AFP, ninsoarea a început la primele ore ale dimineţii perturbînd circulaţia pe cîteva dintre bulevardele din oraş.

„Ştiam că va ninge începînd cu noaptea trecută şi că acest lucru va afecta în mod natural circulaţia”, a declarat pentru televiziunea de stat comandantul poliţiei rutiere din Teheran, Mohammadreza Mehmandar.


„Pe anumite drumuri din nordul Teheranului, s-a format un strat subţire de gheaţă… şi au avut loc accidente, dar intervenţiile au fost rapide”, a adăugat acesta.

Şcolile din toate cartierele Teheranului şi din cîteva regiuni ale provinciei şi-au închis porţile din cauza căderilor masive de zăpadă.

Ninsorile au provocat importante întîrzieri ale zborurilor dinspre sau înspre aeroportul internaţional Mehrabad din Teheran.

„Zborurile pe Mehrabad se desfăşoară conform programului, dar cu întîrzieri cauzate de lipsa vizibilităţii”, a declarat Reza Jafarzadeh, purtătorul de cuvînt al autorităţii iraniene din domeniul aviaţiei.

Cursele aeriene se desfăşoară în mod normal pe aeroportul internaţional Imam Khomeini, a mai precizat acesta.

Potrivit prognozelor, căderile de zăpadă urmează să continue pînă luni la Teheran şi în alte provincii din nordul ţării.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load