COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La distanță, dar aproape. "Perdeaua pentru îmbrățișări" din São Paulo, Brazilia

La distanță, dar aproape. "Perdeaua pentru îmbrățișări" din São Paulo, Brazilia

Pacienții vîrstnici de la un azil din São Paulo îi pot îmbrățișa pe cei dragi printr-o "perdea cu mîneci pentru îmbrățișare" din plastic, o astfel de modalitate de a uni familiile a apărut în timpul pandemiei.

Unele aziluri de bătrîni din São Paulo instalează astfel de "perdele de plastic cu mîneci" pentru a asigura contactul dintre bătrîni și cei dragi, transmite positivepeople.md.

Bruno Zani, un om de afaceri care își cîștigă existența din organizarea de petreceri și evenimente, spune că el a creat designul invenției, iar modelul său este copiat deja în întreaga lume.


Zani a declarat că inspirația de a crea acest dispozitiv i-a venit după vizionarea filmului documentar "Îmbrățișare de 3 minute", din dorul de a-și îmbrățișa mama și incapacitatea de a dona azulurilor de bătrîni florile rămase de la petrecerile pe care le organizează, cum făcea de obicei, din cauza măsurilor de carantină.

El a spus că proiectul este finanțat de el personal și dorește să obțină sprijinul altor oameni de afaceri pentru a produce mai multe unități și pentru a le distribui în alte aziluri de bătrîni.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load