Kremlinul neagă posibilitatea întîlnirii lui Putin cu Trump

Kremlinul neagă posibilitatea întîlnirii lui Putin cu Trump

Kremlinul a anunţat marţi că SUA nu au făcut nicio propunere oficială pentru o întrevedere între preşedintele american Donald Trump şi liderul rus Vladimir Putin în marja summitului G20 ce se va desfăşura în Japonia luna viitoare, informează Reuters.

Donald Trump a declarat luni că se va întîlni cu Vladimir Putin şi cu preşedintele chinez Xi Jinping în timpul summitului G20.

'Am notat declaraţia' preşedintelui american Donald Trump, a spus purtătorul de cuvînt al Kremlinului, Dmitri Peskov, în timpul unei conferinţe de presă, adăugînd că s-au mai făcut astfel de declaraţii, dar că nu au existat discuţii cu privire la o astfel de întrevedere şi cu atît mai mult un acord asupra ei.

Dmitri Peskov a subliniat că ultima întrevedere planificată între Vladimir Putin şi Donald Trump a fost anulată la iniţiativa Washingtonului.

China a anunţat la rîndul său marţi că nu are 'nicio informaţie' de transmis cu privire la o eventuală întrevedere între Donald Trump şi Xi Jinping, în pofida faptului că liderul american a anunţat luni că se va întîlni la sfîrşitul lui iunie cu omologul său chinez.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load