COVID-19 în MOLDOVA

Kremlinul a comentat înregistrarea conversației dintre Putin și Poroșenko

Kremlinul a comentat înregistrarea conversației dintre Putin și Poroșenko

Nu a existat în 2014 nici un schimb de felicitări între președintele Federației Ruse și al Ucrainei, Vladimir Putin și Petro Poroșenko, a declarat reporterilor purtătorul de cuvînt al liderului rus, Dmitri Peskov.

Reprezentanții mass-media s-au întrebat dacă Kremlinul ar putea confirma sau infirma informația precum că în 2014 Poroșenko l-a felicitat pe Putin cu Ziua Rusiei. Peskov nu a confirmat acest lucru, scrie rg.ru.

"Nu au au avut loc nici un fel de schimburi de mesaje de felicitare prevăzute protocolar pentru astfel de sărbători naționale. Nu au loc, de fapt, nici acum, din păcate", a spus el.


Reprezentantul Kremlinului a mai spus că nu știe nici despre convorbirile telefonice, în timpul cărora ar răsuna astfel de felicitări.

Trebuie remarcat faptul că deputatul extrafracționar din Rada Supremă a Ucrainei, Andrei Dercaci, la o conferință de presă la Kiev, a prezentat o înregistrare cu convorbiri telefonice, cu voci asemănătoare cu cea a fostului președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, și a președintelui Rusiei, Vladimir Putin. În timpul discuției, participanții glumesc și rîd des, se felicită reciproc. "Președinții" și-au luat un rămas bun călduros. "Îți strîng mîna, mulțumesc foarte mult", a spus Poroșenko. "Te îmbrățișez, la revedere", a răspuns vocea lui "Putin".

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load